Te koop: Uitstekende villa te koop in Nueva Andalucia

Villa te koop in Nueva Andalucia. Een uitstekend gelegen villa in Nueva Andalucia, dicht bij alle voorzieningen en op loopafstand van Puerto Banus en het strand. De woning heeft een strak belijnd, maar zou idealiter een aantal opknapbeurten nodig. Het heeft 4 slaapkamers en 3,5 badkamers gerangschikt op 3 niveaus. Het heeft een een overdekt terras en een solarium. De villa beschikt over een extra kamer gelegen en toegankelijk vanuit de tuin die kan worden omgezet in een extra slaapkamer of in de studio. Het heeft een 207m2 bebouwde oppervlakte en heeft een 426m2 tuin perceel met een barbecue. Het pand beschikt niet over een zwembad, maar heeft ruimte om er een te bouwen. Dit zou een ideale woning te zijn.
Kosten: Vraagprijs € 420000,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Uitstekende villa te koop in Nueva Andalucia

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:27-09-2013 om 08:23u
Door:Wil Hagenaars
Bekeken door: 1965 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Sittard
Locatie: Google Maps snapshot van Sittard

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 420000,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.